Promosi Hebat Omega Guard Shaklee Ogos 2017 | PENGEDAR VIVIX SHAKLEE KUALA LUMPUR

04 August 2017

// // Leave a Comment

Promosi Hebat Omega Guard Shaklee Ogos 2017

Assalamualaikum, apa khabar semua? Lama dah tak update entri pasal promosi Shaklee. Tapi disebabkan bulan Ogos ni sangat best promosinya. So akak rasa sangat rugi jika tidak diberitahu pada semua. Jom kita tengok apa Promosi Hebat Omega Guard Shaklee Ogos 2017.

Kepada pengguna tegar produk Shaklee, setiap awal bulan mesti kalian ternanti-nanti apa promosi baru. Mesti dah lama duk berdoa hopefully produk yang anda nak beli akan ada promosi istimewa.

Ok untuk bulan kemerdekaan ni, para pengguna tegar atau yang baru merisik nak beli Omega Guard atau Minyak Ikan Omega 3, bolehlah tersenyum sampai ketelinga sebab memang untung beli Omega Guard bulan Ogos 2017 ni.




Sebabnya promosi best ni is jika anda beli 5 botol Omega Guard Shaklee, anda akan dapat voucher rm20 x 3 = rm60. Setiap rm20 voucher boleh digunakan untuk setiap pembelian rm100 pada masa akan datang. Voucher boleh digunakan sehingga 15 September 2017.

Jelas tak?

Takpe akak bagi contoh,

Andrea beli 5 botol Omega dan dapat 3 keping voucher rm20, jadi jumlah semua is rm60.
Pada minggu seterusnya die nak beli sebotol Vivix berharga rm503, Andrea boleh terus menggunakan ketiga-tiga voucher rm20 tersebut.

Maka harga Vivix yang perlu dibayar hanyalah rm 443.

Kalau pembelian kurang rm100, so tak bolehlah guna voucher tu. Sebab at least beli rm100, so boleh guna voucher rm20, kita top up baki je.

Ha sekarang jelas tak? Bestkan, banyak tau jimat. Boleh beli simpan buat stok. Atau jual kat orang lain ke ha kan untung banyak.

Omega Guard ni banyak sangat keistimewaannya. Boleh refer entri akak pasal kelebihan Omega Guard Shaklee untuk penerangan lebih terperinci. Dan Omega ni satu keluarga boleh makan. Nenek, atuk, mak, ayah, kakak kat u, abang kat SMKA, adik kat tahfiz, adik kat sekolah rendah, yang tadika pun boleh ambil.




Antara manfaat minyak ikan Omega 3

- kurangkan kolestrol
- kurangkan tekanan darah
- kurangkan risiko sakit jantung
- bantu elakkan diabetes
- legakan simptom rheumatoid arthritis
- melindungi otak
- kekalkan kesihatan kulit
- sangat bagus untuk mata
- bantu elakkan risiko kanser
- kurangkan simptom PMS

Ini belum terangkan detail lagi ni. Kalau tahu lebih lanjut terus rasa nak telan Omega Guard sekarang jugak. Cenggini punye best manfaatnya memang patut ada disetiap rumah di Malaysia. Promosi berlangsung sehingga 31 Ogos 2017.

So jangan lepaskan peluang ni. If ada kemusykilan, nak tanye pasal masalah kesihatan atau kombinasi produk terbaik untuk bantu selesaikan masalah anda boleh direct wasap akak k,
Huda @  https://www.wasap.my/60149209040


Cari Artikel