Menangi Cabutan Bertuah Khat Kufi Bernilai RM420 Sempena Hari Raya | PENGEDAR VIVIX SHAKLEE KUALA LUMPUR

26 May 2016

// // 1 comment

Menangi Cabutan Bertuah Khat Kufi Bernilai RM420 Sempena Hari Raya

Assalamualaikum semua. Apa khabar? Sedar tak sedar tinggal 10 hari lagi kita akan masuk kebulan mulia iaitu bulan Ramadhan. Puasa tahun ni akak pregnant alhamdulillah, so far takde masalah yang bestnya boleh puasa penuh.

Orait bersempena bulan Ramdhan yang bakal datang tidak lama lagi akak nak beri hadiah yang best buat semua yang ingin memiliki Khat Kufi yang bernilai RM420 sebagai hiasan istimewa dihari raya insyaAllah.






Akak tak buat contest pun jangan risau. Ini sebenarnya Cabutan Bertuah so barangsiapa yang bertuah maka dialah yang bakal membawa pulang Khat Kufi indah ini secara percuma ye.

Cara untuk menang Cabutan Bertuah ni senang je. Ada 2 cara :-

1. Buat pembelian produk Shaklee bernilai rm300. Anda layak mendapat 1 cabutan bertuah

2. Buat pembelian bernilai rm300 dan daftar menjadi ahli Shaklee dibawah akak. Anda layak mendapat 2 cabutan bertuah.


Dah itu je, tak kisah nak beli produk apa pun janji produk Shaklee ye. Tempoh yang diberi adalah bermula hari ini 26 Mei 2016 sehingga 25 Jun 2016. Pemenang akan diumumkan pada 27 Jun 2016 dan hadiah akan dipos pada 28 Jun 2016.

Keputusan Cabutan Bertuah adalah muktamad.  

Sebarang perubahan akan dimaklumkan ye.

Anda boleh beli double, triple dari syarat yang diberikan untuk lebih peluang memenangi Cabutan Bertuah Khat Kufi yang cantik menawan tu.

Ok jom kite tengok Khat Kufi yang bakal menjadi milik anda tu. Saiznya 6 kaki x 3 kaki, besar tau. 99 Nama Allah dalam tulisan Khat Kufi pasti menangkap sesiapa sahaja yang memandang. Mesti nak datang tengok dekat-dekat lagi.





Khat Kufi dicetak keatas canvas berkualiti yang tidak luntur. Evergreen sokmo, kalau kene sinaran cahaya lagi cantik.

Nak letak dirumah cantik di office pun mengancam gitu. InsyaAllah mana tahu rezki tuan-tuan dan puan-puan. Kita tak tahu siapa orang bertuah yang akan beraya dengan hiasan dinding istimewa ni.




Nah belanja lagi satu gambar untuk gambaran yang lebih jelas. Besar tak?

Ha bolehla mula berangan sekarang, berangan ni pun impian juga ya :)

Ok if ade ape2 soalan atau tak clear mane-mane jangan ragu-ragu contact akak k. Wasap/telegram/sms/call semua boleh k.





1 comment:

  1. memang dah lama mengidam ayat kufi ni, kepada yg berminat bolehla join contest ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen <3

Cari Artikel