01 December 2016

// // 3 comments

11 Kelebihan Beli Shaklee Dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstar Shaklee

Pernah tak anda alami situasi begini, nak beli produk Shaklee tapi nak dapat harga ahli dan taknak bayar cas pos sebab  ada rakan office ahli Shaklee. Masalahnya rakan office tu ahli Shaklee yang makan sendiri, tiada ilmu produk dan tak mampu nak consult tentang masalah anda.

So anda google dan tanya pada sid yang berilmu dan pakar dah tahu produk ape nak beli, anda pun cakap thank you and good bye, terkebil-kebil sid Shaklee tersebut, dia ingat anda serius nak beli dari die. So dengan menggunakan ID Shaklee rakan office anda pun belilah produk Shaklee.

Masalah pertama timbul ialah bagaimana cara makan produk Shaklee yang tepat untuk masalah anda. Haaa..time ni dah kantoi. Sebenarnya tindakan anda nak short cut tu salah dan memakan diri sendiri ye.

 Sebab tu hari ni akak nak share 11  Kelebihan Beli Shaklee Dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstar Shaklee






Kalau anda berniat nak beli produk Shaklee akak nasihatkan jadilah cerewet dalam memilih pengedar Shaklee yang mampu tolong anda. Tapi janganlah cerewet sangat-sangat, sampai pening orang nak layan.

Pengedar Shaklee yang berpengalaman, berilmu bukan terhasil sehari due je. Mereka dah menjalani pelbagai latihan, seminar, kursus samada dari Shaklee atau group mereka sendiri. Dalam group mereka selalu mendapat info terkini, selalu discuss masalah dan cadangan produk terbaik untuk membantu customer dan macam-macam lagi.

Dalam entri kali ni akak nak highlight Kenapa Perlu Beli Produk Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group Superstar Shaklee.


1. 20 Tahun Pengalaman Menggunakan produk Shaklee

Ye group kami mempunyai pengalaman 20 tahun menggunakan pelbagai produk Shaklee, 2 generasi. Pelbagai testimoni positif yang kami dapat memberi nafas baru pada pengguna. Daripada baby kecil, anak-anak remaja, ibu bersalin, veteren dengan pelbagai sakit kronik. Alhamdulillah semua ni atas ikhtiar dan atas izin Allah jua.


2. Direct Access Dengan Nutritionist Shaklee

Jika anda membeli produk Shaklee atau Daftar Ahli Shaklee dengan akak, jika ada kemusykilan apa-apa boleh direct tanya dengan Nutritionist Shaklee tanpa perlu melalui orang tengah atau protokal lain yang menyusahkan dan memakan masa. Ha best tak?

Segala guidelines pemilihan produk yang tepat untuk masalah kita, servis cara makan selepas pembelian, atau ada apa-apa masalah semasa menggunakan produk Shaklee kami sediakan. Semua pun atas advice dari Nutritionist Shaklee.

So lepas ni tak perlu wasap sorang-sorang SID Shaklee untuk bertanya perihal masalah yang anda hadapi sebelum atau selepas menggunakan produk Shaklee.


3. Maklumat Yang Tepat, Betul dan Benar Hasil Latihan Nutritionist Shaklee

Sebab kalau perasan jika input yang anda terima dari blog, anda kene buat research xtra sikit. Sebab kadang-kadang ada data yang misleading dan informasi tersebut ditiru dari blog lain. Bukan genuine dari Shaklee.

Tu yang macam-macam fatwa keluar sampai naik takut kami dibuatnya. Tak sure anda yang salah faham atau memang informasi yang diberi memang salah. So hati-hati ye.


4. Perkhidamatan COD di Kawasan Hot Spot.

  • Sungai Besi 
  • Bandar Tun Razak
  • Bandar Tasik Selatan
  • Desa Petaling
  • Jalan Kuchai Lama
  • Salak Selatan
  • Jalan Raja Laut, sekitar Sogo
  • Jalan TAR
  • Bandar Baru Bangi
  • Sekitar Bandar Kuantan (hubungi Pengedar Shaklee Kuantan-Kak Leya)

5. Poslaju Keseluruh Malaysia Termasuk Sabah dan Serawak.

Selain poslaju 1 Malaysia, kami juga berpengalaman post produk Shaklee keluar negara seperti China, Australia, Jepun dll.


6. Team Yang Aktif Dengan Input-input Terkini

Team kami memang aktif dan selalu refresh informasi tentang produk dan strategi bisnes Shaklee. Sangat memenuhi keperluan dan kehendak mereka yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk makan sendiri lebih lagi bagi mereka yang mendaftar untuk serius membuat Bisnes Shaklee Secara Online atau Offline.


7. Pakar Penyusuan Bertauliah lebih 9 tahun.

Dalam group kami ada kaunselor laktasi yang berpengalaman lebih 9 tahun. Pelbagai isu penyusuan telah kami bantu sehingga berjaya meneruskan penyusuan anak sehingga 2 tahun.


8. Pakar Nutrisi dan Kurus Secara Sihat

Ye kami ada khidmat nasihat dan panduan pemakanan secara sihat dan bagaimana untuk menurunkan berat badan tanpa yo yo effect. Kami boleh membantu untuk pelbagai masalah berat badan. Gemuk air, gemuk angin, gemuk daging, berat naik selepas bersalin, berat naik sebab masalah hormon dan macam-mcam lagi.


9. Pakar Kehamilan dan Bersalin.

Kami mempunyai individu yang berpengalaman menggunakan Shaklee dari awal kehamilan sehingga berpantang untuk setiap anak-anak, ada anak yang sihat ada yang diuji sakit dari kecil. Kami boleh beri panduan cara

  • berpantang untuk ibu yang pertama kali berpantang
  • berpantang sendiri 
  • menu berpantang yang sihat
  • cara banyakkan susu semasa berpantang
  • cara berpantang agar ibu cepat sihat dan baby membesar dengan sihat.

10.Pakar SEO (Search Engine Optimization)

Ha ini sangat-sangat special ye. Sebab sedikit je yang tahu ilmu ni dan apply. Blog akak ni contoh mudah hasil aplikasi teknik SEO. Akak mula dari zero ye.

Alhamdulillah sekarang rezeki dari blog tak putus Allah beri. Bagaimana teknik yang akak guna. Ha itu kene beli dan daftar ahli Shaklee dengan akak baru akak share ye.


11. Berpengalaman dengan pelbagai Startegi Bisnes Online dan Offline

Last but not least, untuk strategi Online memang macam-macam yang kami lakukan untuk bantu setiap ahli yang serius bisnes dapat sale dan pelanggan yang tetap insyaAllah. 

Nak cerita semua tak boleh la ye. Strategi ni rahsia, tapi dah terbukti menghasilkan ramai leader-leader dalam Bisnes Shaklee.




Jangan tak caye, closing semalam group kami berjaya hasilkan seorang Coordinator, 2 orang Senior Supervisor baru, 2 orang Supervisor baru dan hampir 20 orang effective Supervisor.

Huii meriding akak time tulis ni. So nak tunggu ape lagi, jom register dengan akak sekarang.

Tak perlu piki lama-lama, piki-piki sudahnye tak bergerak-gerak jugak.

Ingat perubahan dunia terlalu laju memang kita tak mampu nak ikut. Tapi kalau kita tak move on kesudahannya kita akan terus tertinggal makin lama makin jauh.

Jom wasap/sms/call/telegram akak sekarang. Akak tunggu dengan senyuman manis ni hihi...









3 comments:

  1. banyak kelebihannya, ramai yang berjaya jika konsisten dalam rangkaian Shaklee ni

    ReplyDelete
  2. shaklee ni dah lama dah terkenal. semua orang tahu produk ni bagus

    ReplyDelete
  3. sis saya ahli shaklee..tp msh tak tahu cara pmbelian shaklee.just join je..beli pun ngan org lain..blh bg cara?0179217192

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen <3

Cari Artikel